torstai 1. elokuuta 2019

Yks, kaks, jäi blogi hetken ajaks

Heippa,

ja onpas hassua. Nimittäin lueskella noita muutamaa blogitekstiä parin vuoden takaa. Blogi jäi silloin sen vuoksi, että lähdin Saksaan vaihtoon ja aloin pitää siellä vaihtari-blogia. Sitten tuli kiireinen kevät, kandi, kesätyöt, maisteriopintojen puristaminen vuoteen... Selitykset sikseen. Ei vain ollut aikaa eikä innostusta kirjoittaa. Muutenkin edelleen mennään fiilispohjalta, koska ihan vain omaksi iloksi tätä blogia kirjoittelen (mistä ehkä kertoo myös seuraajien vähäinen määrä :D).

Päivitetääs hieman tilannetta. Vaihtoni jälkeen minulla todettiin maitoallergia. En siis kärsinyt IBS:tä, vaikka niin luulin ja niin lääkäri muutama vuosi sitten väitti. Olen siis siirtynyt täysin maidottomaan ruokavalioon, mutta vegaani en ole. Syön kuitenkin enemmän kasvisruokia kuin ennen. Ajatus tähän blogiin palaamiseen lähtikin juuri maidottomuudesta. Haluan jakaa vinkkejä ja reseptejä maidottomaan ruokavalioon sekä avata ajatuksiani hyvinvoinnista yleensä. Hyvinvointiin liittyy myös valintoja. Esimerkiksi vaikka ennen rakastin jäätelöä, en suostu enää syömään lehmän maidosta tehtyä jäätelöä. Onneksi(!) on vegaaniset jäätelöt, joihin oon ihan rakastunut! Näistäkin voisi tehdä ihan oman postauksen, vaikka kesä alkaakin olla jo loppusuoralla.

Elämässä on myös tapahtunut isoja muutoksia. Valmistuin nyt heinäkuussa kauppatieteiden maisteriksi ja muutimme kesäkuun lopussa Helsinkiin. Aloitan myös uudessa työssä elokuussa, mitä odotan ihan todella paljon! Helsinki on ihana, mutta on siinä vielä totuttelua tällaiselle Sonkajärvellä varttuneelle tytölle. :)



Sellaista siis. Palaillaan luultavasti maidottoman reseptin parissa ensi postauksessa!

Ihanaa kesäpäivää sulle!


- Jenska -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti